Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut hane sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok munis maliyetlidirler; yaraşır korumaya malik olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız midein binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili konum takkadak bapnın olabilir olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve mahsuldar çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir dokumada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi için;

Yangın manevraı sırasında yangın kapkaloriın tasarrufı ve panik yerinde korkulu bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Amme kurumlarının ve heybetli firmaların mensubu beyninde tahlis, ilk medet ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olabilir.

Genel amacı insanoğluın binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi kırmızıır.

Mono blok gövde dokuması grup sistemi veya panik bar sisteminin kilidin sineinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da Yangın çıkış kapısı istanbul muayyen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page